Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Met de nieuwe bezetting lijkt seizoen 24 van het nieuwe Top Gear beter te pruimen dan seizoen 23. Nu de schreeuwerige roodharige presentator Chris Evans van seizoen 23 gedumpt is, mag het Amerikaans/Engelse presentatietrio Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid hun best doen om Clarkson, Hammond en May te doen vergeten. Er lijkt nu meer chemie tussen de presentatoren te bestaan, en dat maakt het aangenamer om naar te kijken. Tevens werd er weer afscheid genomen van de Mini en bijbehorend rallycrossparcours. Daarvoor in de plaats is het oude Top Gear-circuit terug van weggeweest, nu met een Toyota GT86 voor het onderdeel Star in a Reasonably Fast Car, in plaats van de Reasonably Priced Car.

Aflevering 1 seizoen 24 (S24E01)

Of de BBC het er mee eens is of niet, er zijn altijd handige harry’s die de Britse autoshow op online gooien. In deze eerste aflevering rijdt Chris Harris in de LaFerrari FFX K, een gelimiteerde, 1050 pk sterke, ultraluide versie van de LaFerrari, die niet op de openbare weg mag. Geheel in Top Gear-traditie “kopen” Matt, Chris en Rory ieder een auto met minstens 480.000 miles (ongeveer 772.000 km) op de teller. Ze ontmoeten elkaar in Kazachstan om daar de betrouwbaarheid van hun kilometervreters op de proef te stellen. Acteur James McAvoy uit X-Men is de Star in de GT86.

Overige afleveringen seizoen 24

Onderstaande links linken naar de alle afleveringen van seizoen 24 van Top Gear op Dailymotion. Zonder Nederlandse ondertiteling natuurlijk, maar dat moet geen probleem zijn toch? Indien wel, dan moet je wachten totdat Veronica weer nieuwe afleveringen gaat uitzenden.

Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5
Aflevering 6
Aflevering 7

Bol.com auto
Advertentie (no cookies)