Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Als je jezelf wilt trakteren op hét ultieme Top Gear-kerstcadeau, dan is dit je kans. De beroemde Reasonably Priced Astra uit het bekende autoprogramma staat te koop.

Met de komst van de nieuwe Astra is het duidelijk dat in deze Reasonably Priced Car geen sterren meer zullen plaatsnemen. De makers van de autoshow hebben ’s werelds meest bekeken Vauxhall/Opel Astra dan ook op Ebay gezet.

Interieur Opel/Vauxhall Astra Top Gear

Het behelst een rode Tech Line-uitvoering, met een 115 sterke 1.6 atmosferische benzinemotor voorin. Weinig gelopen, namelijk slechts 4700 km. Je kunt echter niet zeggen dat er rustig mee gereden is, want die kilometers van de sterren tellen wel voor minimaal 10. Opel/Vauxhall Astra Top Gear

Desondanks wordt er al flink op geboden. De teller staat op dit moment op 8100 Pond, wat momenteel ongeveer 11.500 euro is, maar de hoogte van het laatste bod stijgt snel. De opbrengst gaat naar een goed doel. Update: de uitgewoonde Astra is inmiddels geveild voor £17,800.00 (22.423 euro)

Opel/Vauxhall Astra Top Gear Ook niet onbelangrijk voor wie er mee op de openbare weg i.p.v. het Top Gear-circuit wil gaan rijden: de airbags zijn uitgeschakeld vanwege de rolkooi en er zitten racestoelen in met vijfpuntsgordels. Even ombouwen naar normaal schijnt een prijzige exercitie te zijn. Maar dan heb je wel een Astra waar celebs als Will Smith en Brian Johnson (AC/DC) in hebben gereden.
Opel/Vauxhall Astra Top Gear