Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Vandaag werd bekend dat er nóg meer presentatoren aan het vernieuwde Top Gear-team zijn toegevoegd, namelijk oud-F1-teambaas Eddy Jordan en autojournalist Rory Reid.

Eddy Jordan, de oud oprichter van het Jordan Formule 1-team, is een bekende bij Formule1-fans; hij voorziet op de BBC namelijk de races van commentaar, samen met David Coulthard.

De voor velen (nog) onbekende autojournalist Rory Reid is via audities toegevoegd. Voor hem is het een droom die uitkomt. Volgens Evans stak zijn auditie met kop en schouders boven de andere audities uit: “Hij heeft kennis, is grappig, cool en warm – geen eenvoudige combinatie”.

De BBC doet er alles aan om voor ’s werelds best bekeken (auto)programma de oude zwaargewichten Clarkson, Hammond en May te vervangen en kennelijk betekent dat heel veel presentatoren. In totaal zijn dat er nu dus 6, omdat eerder Sabine Schmitz, Chris Harris en Matt Leblanc aan de zijde van Chris Evans toegevoegd werden. De enige bekende is The Stig, maar die zegt niet veel en is vervangbaar.

Van links naar rechts op de bovenstaande foto: Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt Leblanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddy Jordan en The Stig.