Je kunt er als volwassene echter niet mee voor de dag komen. Kinderen daarentegen maken de blits met deze mini-Model S.
Tesla Model S speelgoedautoTesla heeft voor deze ‘Model S for kids’ samengewerkt met Radio Flyer, een fabrikant van driewielers en steps. Die zijn qua lichaamsbeweging een stuk gezonder voor je kinderen, maar het is natuurlijk veel cooler om je eigen Tesla die naast die van je papa (of mama) in de garage te zetten natuurlijk.

Tesla Model S'en onder afdekhoesEn het is niet allemaal show en no go; de 499 dollar kostende elektrokar heeft echte accupacks aan boord die opgeladen kunnen worden met een oplaadstekker, en er is net zoals bij de grote versie keuze uit verschillende accupacks, nl. van 140 Wh, en 190 Wh.  Het accupack uitnemen kan ook, en dat gaat veel makkelijker dan bij zijn grote broer.

Echt snel is ie niet, maar dat is wellicht maar beter ook: hij kan 5 óf 10 kilometer per uur. Slimme kinderen weten de knop hiervoor natuurlijk snel te vinden.

In een geluidsinstallatie is voorzien, en je kunt de mini-Tesla ook voorzien van speciale wielen en een afdekhoes. De auto is vanaf mei beschikbaar in de VS en verkrijgbaar in zwart, blauw of rood voor 499 dollar.