Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Nu de Ford Mondeo en de Fiesta allebei een nieuwe grille hebben gekregen die verdomd veel lijkt op de grille van een Aston Martin (zit daar eigenlijk geen patent op?), kan de Focus natuurlijk niet achterblijven.

De Ford Focus Electric had al een aangepaste neus, dus het is niet zo moeilijk te raden wat er achter de camouflage zit van deze gespotte Ford Focus die volgend voorjaar als modeljaar 2015 zal uitkomen. De achterkant zit ook onder het afdekstof, en zal dus ook lichte aanpassingen krijgen.

Tot nu toe kreeg het design van het dashboard van ’s werelds best verkochte auto van 2012 de meeste kritiek, en dan met name de chaotische middenconsole. Het lijkt er op dat de fabrikant zich deze kritiek heeft aangetrokken en aan het interieur ook aanpassingen gaat doorvoeren. Wellicht wordt de Focus dan naast een goed rijdende, ook een mooie auto.

Qua motoren wordt verwacht dat er in het nieuwe modeljaar viercilinder 1.5 benzine- en dieselmotoren geleverd zullen gaan worden die de 1.6 benzine en diesel gaan vervangen. Uiteraard gaat het allemaal om de verlaging van de CO2-uitstoot, maar ook omdat deze motorinhoud populair is in opkomende landen als China en Brazilië.

Bol.com auto
Advertentie (no cookies)