Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

De Volkswagen Passat GTE is de plug-in hybride-versie van de in 2015 uitgebrachte Volkswagen Passat, die is verkozen tot Auto van het Jaar 2015. Op dit moment bedraagt de bijtelling 15% maar in 2017 gaat dit naar 22%, dus wacht niet langer en start met rijden in jouw Volkswagen Passat GTE!

De voordelen

De Volkswagen GTE biedt talloze voordelen. De auto heeft vier standen: volledig elektrisch rijden, hybride rijden, batterij laden of GTE. Met name dat laatste – GTE – zorgt voor een extra sportieve rijstijl waarbij benzine- en elektromotor samen de maximale prestatie zoeken.

Andere belangrijke voordelen van deze auto zijn:

# Het ruime interieur

Interieur Volkswagen Passat GTEZeker voor gezinnen niet geheel onbelangrijk: het interieur van een auto. Bij de Volkswagen Passat GTE zit je goed. De bestuurder kan een ideale zitpositie creëren doordat de stoel in alle richtingen te verstellen is. Maar ook achterin zit je ruim en gemakkelijk. Er is voldoende beenruimte en ook de bagageruimte heeft – dankzij het kleine accupakket – veel volume.

# Overal opladen

Oplaadstekker Volkswagen Passat GTE

Thuis op de oprit, op je werk of een andere openbare plaats: je kunt je elektrische auto tegenwoordig op talloze plekken opladen (vraag bij de gemeente de precieze openbare oplaadpunten op). Door thuis een oplaadpunt neer te zetten laadt je auto sneller op dan met een gewoon stopcontact. Een laadpaal is water- en vuilbestendig en daarmee veilig.

# Kostenbesparend rijden

Bereiksmonitor Volkswagen Passat GTEDankzij het elektrisch en/of hybride rijden, bespaar je op je maandelijkse kosten. De eerste 50 kilometer naar je werk kun je vrijwel helemaal volledig elektrisch rijden. Daarna schakelt hij automatisch over op de benzinemotor. Eenmaal op het werk kun je probleemloos de accu in slechts 2,5 uur weer opladen en daarmee weer naar huis rijden. In sommige gevallen betaalt je werkgever of de leasemaatschappij deze elektriciteitskosten. Hierdoor rijd je dus extra voordelig van- en naar je werk. Daarnaast is de actieradius van de Volkswagen Passat GTE groot, waardoor je probleemloos veel kilometers kunt rijden. Deze auto heeft namelijk een theoretische actieradius van maar liefst 1.114 kilometer!

# Handige apps

App Volkswagen Passat GTE op Apple WatchHerken je dat? Na het parkeren van je auto loop je weg en na ongeveer tien minuten vraag je jezelf ineens af of de deuren wel gesloten zijn? Volkswagen speelt daar perfect op in met de Volkswagen App. Op het dashboard van de app zie je in een oogopslag of de deuren dicht zijn, waar je auto staat geparkeerd en of de handrem erop staat. Je kunt ook je eigen rijgedrag vergelijken met dat van andere Volkswagen-bestuurders. Hierdoor zie je of je misschien je rijgedrag kunt aanpassen en daarmee kan besparen op brandstof. Ook de Apple CarPlay biedt verschillende voordelen; speel je eigen muziek af, navigeer met Apple Kaarten en gebruik de spraakbediening met Siri. Het voordeel van deze app is dat deze ook reageert op de knoppen in je auto.

Lease voor 1 januari 2017 en bespaar!

Per 1 januari 2017 worden er een aantal veranderingen doorgevoerd wat betreft de autobelasting. Afgelopen juli heeft de Eerste Kamer ingestemd met verhogingen voor de bijtelling bij plug-in hybride auto’s. Op dit moment is deze bijtelling 15%, in 2017 gaat dit naar 22%. Profiteer daarom nu nog snel van de voordelige mogelijkheden, zoals bij de Volkswagen GTE! Zakelijk leasen is via deze weg voordelig en het is zeker de moeite waard! Er zijn verschillende modellen van de Volkswagen Passat GTE (Limousine en Variant) op voorraad, waarbij je kunt profiteren. Wanneer je vijf jaar lang slechts 15% bijtelling betaalt, bespaar je tot wel €113 per maand. Dat is na vijf jaar maar liefst €6.780! Het is dus absoluut gunstig om een lease-auto vóór 1 januari 2017 aan te schaffen.