Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

RTL Autovisie krijgt een vervolg, en wel met 16 in plaats van 8 afleveringen. En met een nieuwe presentator.

Het leukste autoprogramma van Nederlandse bodem (dat is niet zo moeilijk, maar toch) wordt voor seizoen 2 gehost door autojournalist Werner Budding en presentator/autocoureur Rob Kamphues. Presentator van het eerste uur Eddy Zoey heeft het veld moeten ruimen, maar dat is volgens hem ook beter zo, zo uit hij op zijn Instagram-account.

“Ik ben erg blij dat ik van RTL7 de kans heb gekregen RTL-Autovisie te mogen presenteren, we kunnen terugkijken op een enorm geslaagd seizoen. In Rob Kamphues hebben ze de perfecte host gevonden, omdat zijn kennis over, en liefde voor autoʼs, plus het aantal uren dat hij in de vierwielers steekt, bijna niet te overstijgen is. Voor mijzelf is gebleken dat aan tafel een show presenteren fantastisch is, en dat het menselijke aspect mij prima ligt, maar ik ben geen auto-man pur sang. Ik vind het vooral leuke speeltjes, and thatʼs it. RTL7 wil iets meer de serieuze auto-kant op, met daarbij ook rally’s, DAKAR, races, Formule 1, en allerlei zaken waar ik werkelijk totaal geen verstand van heb. En rijden kan ik ze ook al niet. In goed overleg is daarom deze stap gemaakt.

16 afleveringen

Bij afwezigheid van nieuwe afleveringen van Top Gear en afgeleiden krijgt RTL Autovisie de ruimte: de autoshow is maar liefst 16 weken lang bij RTL7 te zien. De eerste aflevering is op vrijdag 21 augustus om 22:00 en maandagavond wordt er herhaald om 23.00 uur.

Kijk jij naar RTL Autovisie?

Laden ... Laden ...