Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Twee jaar geleden hadden we nog RTL Autovisie. Voor het nieuwe programma Autovisie TV bij RTL7 hebben presentator Rob Kamphues en beroepsmopperaar Maarten van Rossem het veld moeten ruimen, evenals de hele studio met publiek. Hierdoor is er een half uur durend programma overgebleven, met reportages van over de hele wereld door de enige overgebleven presentator Werner Budding. Hij wordt bijgestaan door Yvette Houtgraaf van Het Automeisje die reportages maakt van uiteenlopende onderwerpen.

Vlog

Volgers van autojournalist Werner Budding hebben al op zijn vlog kunnen zien dat hij samen met cameraman Eric van Vuuren rapportages aan het maken was voor het nieuwe format. Zijn eigen beelden vormen dan ook een leuk kijkje achter de schermen. Voor de eerste aflevering van Autovisie TV bij RTL7 maakte hij een rapportage met een BMW X6 M door Death Valley in Amerika, en zocht hij de winterse omstandigheden op met een Volvo V90 Cross Country. Yvette demonstreert daarnaast wat de autonome functies van auto’s op dit moment al kunnen.

Gesponsord? Uiteraard!

Het programma wordt, hoe kan het ook anders op een commerciële omroep, gesponsord. Verschillende items zullen dan ook opgenomen worden bij Stern-vestigingen en/of met Stern-voertuigen. Autoprogramma’s die lijken op lange autocommercials zijn er al genoeg, maar persoonlijk vind ik dat de, op de Veluwe wonende Budding leuk kan vertellen én veel kennis paraat heeft dus hopelijk voegt het ook iets toe aan het kijkplezier.

Autovisie TV is vanaf 12 maart 2017 twaalf keer te zien op zondag om 18.30 uur bij RTL7. Uitzending gemist? De uitzending wordt op zaterdag om 13.30 uur herhaald op de “meer voor mannen” zender. Hieronder vind je de promo van de eerste aflevering.