Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Lexus heeft de CT 200h Hybrid, de eerste hybride in het C-Segment, op een aantal punten aangepast. Van de buitenkant zie je er niets van want het betreft alleen updates voor de binnenkant. Zo is er nu een Lexus MoveOn navigatiesysteem leverbaar met TomTom® software en is de standaarduitrusting completer. Zo kan de Lexus de concurrentie met de nieuwe Volvo V40, BMW 1-serie, Audi A3 en nieuwe Mercedes A-klasse beter aan.

Nieuw navigatiesysteem

Lexus biedt nu het Lexus MoveOn navigatiesysteem met TomTom software aan in de CT 200h Hybrid voor 1.200 euro. Het 5.8 inch VGA kleurenscherm is volledig in het dashboard geïntegreerd. Lexus levert het naar wens spraakgestuurde (Nederlands) navigatiesysteem standaard met 1 jaar gratis LIVE Services met onder andere HD Traffic en Google Local Search. Voor extra gebruiksgemak is het systeem uitgerust met Remote Control bediening. Het al langer leverbare Hard Disk Drive navigatiesysteem, eveneens met verbeterde software en nu standaard met Digital Audio Broadcast tuner, met inklapbaar 7 inch kleurenscherm blijft leverbaar.

Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Betere geluidsisolatie

De standaarduitrusting van de CT 200h Hybrid is uitgebreid met een Soft Touch Pad middenconsole, een regensensor en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Ook de uitvoeringen BUSINESS LINE, BUSINESS LINE PRO en F SPORT LINE zijn in het vervolg uitgerust met elektrisch inklapbare buitenspiegels. Het uitrustingsniveau van de LUXURY LINE is completer door de toevoeging van een elektrisch verstelbare bijrijderstoel. Voor alle uitvoeringen geldt bovendien dat Lexus betere geluidsisolatie toepast.

Met de recente CO2-verscherping in het achterhoofd is het des te prettiger dat de CT 200h Hybrid vanwege zijn lage uitstoot van 87gram CO2 bij zakelijk gebruik tot 2015 in de bijtellingscategorie van 14 procent blijft vallen.

De spaarzame hybride van Lexus is verkrijgbaar vanaf 29.690 euro.

Interessante video

Autoweek reed de CT200h gedurende langere tijd en kwam recent tot een aantal conclusies.