Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Auto’s hebben steeds meer luxe aan boord, zeker op het topklasse-niveau van de BMW i7. In dit nieuwe elektrische topmodel van de Beierse autofabrikant hoeft je zelf niet eens de deuren te openen en te sluiten, dat kan met namelijk een druk op de knop. Maar hoe veilig is dat eigenlijk als er een ledemaat tussen zit? Wordt deze afgekneld of hebben de Duitsers het zodanig gemaakt dat je vingers veilig zijn?

Dat wilde de Noorse vlogger Bjørn Nyland wel eens uitvogelen. Omdat hij ook de nieuwe Tesla Model S tot zijn beschikking had, heeft hij die ook maar eens getest. Niet met echte vingers natuurlijk, maar met worstjes en komkommers.

Vervolg

Feitelijk is deze video van Bjørn het vervolg op zijn bekende video waarin hij samen met zijn kompaan Pavel de deurmechanismes van een Tesla Model X test. De vleugeldeuren van deze elektrische Amerikaan bleken ware vingerkillers. Hoe vergaat het de BMW i7 en de nieuwe Tesla Model S? Bekijk de onderstaande video voor de test. Is weer eens wat anders dan de obligate acceleratie- en range tests.