Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Dafne Schippers kan een klein stukje heel hard lopen. En dat vindt Porsche heel leuk. En dat vindt de familie Schippers dan weer heel leuk.

Vulkaangrijs

Het merk uit Zuffenhausen vindt Dafne kennelijk een mooi uithangbord en leent de snelste vrouw van Nederland een Porsche Macan. Weliswaar de instapper met 252 pk sterke viercilinder, maar het is een van de best sturende SUV’s die je kunt krijgen en hij accelereert in 6,7 seconden naar de 100. Dat valt best op. Om nog een beetje ongestoord aan te komen op haar bestemmingen heeft Dafne gekozen voor een redelijk onopvallend vulkaangrijs exemplaar. Haar commentaar (uiteraard mooi opgeschreven door de Porsche PR-afdeling):

Omdat ik op veel verschillende plekken kom en veel reis, is een auto waarin ik mij prettig voel enorm belangrijk. Dat ik een samenwerking aanga met Porsche en in een Macan mag gaan rijden, maakt me ontzettend trots. De Macan is comfortabel, stoer, stijlvol en hij past perfect bij mij: hij heeft power en snelheid. Ik kan niet wachten om kilometers te maken in deze geweldige auto!

Ehm, Dafne, denk je er wel aan dat je op tijd moet tanken? Deze staat sneller zonder peut dan je Golf GTE

Familie-auto

De reden dat haar vader Ernst en broer Derek ook met een big smile op de foto staan is omdat zij ook een sleutel krijgen van Dafne’s auto. Want als zij hem niet gebruikt, kunnen zij er in rijden. Dafne rijdt de Macan namelijk via de private lease-constructie “Share a Porsche”. Op die manier kan ze de auto zelf gebruiken om naar wedstrijden in Europa te rijden. Als Dafne de Macan niet nodig heeft, kunnen haar familieleden de auto gebruiken. Via de Share a Porsche-app weten ze op elk moment van elkaar wie de auto heeft en wanneer hij beschikbaar is.