Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Ken je deze nog: de Ferrari Testarossa. Een Ferrari die wellicht boven je bed hing toen je nog klein was, samen met de Lamborghini Countach wellicht? Harry Metcalfe, oprichter van het Britse automagazine EVO, heeft een exemplaar van de klassieker gekocht en er een video over gemaakt.

Er zijn vrij weinig auto’s ooit gemaakt met zo’n uitgesproken en herkenbaar design. Dat was ook de reden voor Harry om er een in zijn eigen garage te zetten. De zaken gaan kennelijk goed voor de Brit, want hij heeft ook nog een Lamborghini Countach in zijn bezit. De Engelse petrolhead is dan ook in staat de twee Italianen uitgebreid met elkaar te vergelijken, en dan kom je er achter dat de Ferrari een heel ander, bruikbaarder karakter heeft dan de Countach.

In de uitgebreide Engelstalige video die hij maakte voor zijn eigen YouTube-kanaal (een beetje a la Jay Leno’s garage) vertelt hij vol enthousiasme over de iconische italiaan. Heerlijk, dat jeugdige enthousiasme van een 50-plusser die zijn jongensdroom waarmaakt.