Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Het Formule 1-seizoen van 2021 zal de boeken in gaan als één van de mooiste seizoenen ooit, met een spectaculaire finale die prima past in een filmscript. Twee kampioenschapskandidaten die tot de laatste ronde van de laatste race met elkaar in gevecht zijn. Natuurlijk met de gelukkige uitkomst voor Max, waarmee hij zijn eerste F1-wereldtitel won, en heel veel Formule-1-fans beloonde voor het ondersteunen van de sport, in wat anders waarschijnlijk weer een Mercedes-jaar was geworden.

Olav krijgt Max emotioneel

Ziggo Sport publiceerde gisteravond het eindejaarsinterview dat Olav Mol had met Max in een chique hotel in Abu Dhabi. Hij toont hem de beelden van cruciale momenten van afgelopen jaar, en Max levert commentaar, wat wel wat leuke feitjes oplevert. Olav krijgt zelfs een zeldzaam traantje los bij Max, die natuurlijk een emotionele achtbaan doormaakt én een kort nachtje heeft gehad. Het bekijken waard!

David Coulthard spreekt met Max én Jos

Eén van de sponsors van Max, Carnext.com heeft ex-formule 1-coureur en sympathieke Schot David Coulthard weer ingevlogen om het de day after-interview te doen met de Verstappens in dezelfde chique hotelkamer in Abu Dhabi. Een vergelijkbaar interview deed David vorig jaar ook, maar met deze keer het grote verschil dat Max nu wereldkampioen 2021 is. Ook het bekijken waard! (Engelstalig)

En ben jij nu ook zo nieuwsgierig naar het nieuwe seizoen van Drive To Survive? Hopelijk krijgen we rond de start van F1-seizoen 2022 (weekend van 20 maart) weer wat sappige inkijkjes achter de schermen.