Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

De Drive to survive-series op Netflix zijn een enorme hit en een must-see voor Formule 1-liefhebbers. Ze bieden een ongekende blik achter de schermen van de teams en coureurs.

Waar de vorige 2 twee seizoenen van de populaire serie in februari al bekeken konden worden, komt seizoen 3 pas vanaf 19 maart op het streamingplatform. Maar dan kun je gelijk ook alle afleveringen “bingen”. Een leukere opwarmer voor het 2021 F1-seizoen, dat het weekend van 28 maart in Bahrein begint, kun je je niet wensen.

Trailer seizoen 3 Drive to survive

F1 2020 was een bizar seizoen, dus de makers hebben genoeg materiaal om het over te hebben. De echte klapper van 2020 was natuurlijk de crash van Haas-coureur Romain Grosjean, die miraculeus ontsnapte uit de enorme vlammenzee van zijn in tweeën gespleten auto. Als Amerikaans team zijnde, komt team Haas natuurlijk weer uitgebreid aan bod, maar ook Ferrari, Mercedes, Red Bull en de rest.

Update 19-3: dit zijn de 10 afleveringen van seizoen 3:

1. Alles draait om geld
2. Terug op het circuit
3. Tweede viool
4. We moeten praten over Ferrari
5. Het einde van een relatie
6. De comeback
7. Guenthers keuze
8. Geen spijt
9. In vuur en vlam
10. Tot het einde

Seizoen 4 al bevestigd

Seizoen 4 van Drive to Survive is al bevestigd, dus ook in 2021 zullen de Netflix-camera’s achter de schermen rondlopen bij de renstallen. Bonus: er komt ook een film op Netflix over de Formule 1, dit filmproject draagt de titel “The Formula” en o.a. Robert de Niro is er voor gevraagd.