Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

De Lamborghini Aventador SVJ behoort tot de elite van wat de autowereld te bieden heeft. Zijn 6,5-liter V12 produceert 770 pk en 720 Nm en de Italiaan met Duitse invloeden sprint in 2,8 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een top van 351 km/h.

Exclusief

Exclusief is ook de prijs: hij kost zo’n 5,5 ton. Maar hoewel het motorgeluid al als muziek in de oren klinkt, kan goede audio de speelvreugde vergroten tijdens het rijden. En in een SVJ bouw je geen goedkoop radiootje in met speakertjes van een paar tientjes per stuk. Nee, bij zo’n topklasse auto hoort topklasse geluid. En voor topklasse geluid in een supersportwagen ga je naar Brian’s Custom Audio. Brian bouwt in Zoetermeer en Dubai al een tijdje custom audio-installaties in exclusieve auto’s die gezien mogen worden.

Brian stuurde een link naar een video over een van zijn laatste creaties, en wil desgevraagd graag toelichten wat hij heeft gedaan om de Aventador SVJ van de topkwaliteit geluid te voorzien:

Ik heb Focal Utopia M-speakers en subwoofer gebruikt. Dit zijn op dit moment 1 van de beste automotive speakers op de markt. Versterkers en DSP zijn ook van Focal. De speakers zitten gemonteerd in massief aluminium adapters die ik zelf 3d getekend heb en cnc-gefreesd heb. Dit om maximale stabiliteit te geven. Qua design van de subwoofer kist heb ik naar de agressieve lijnen van de auto gekeken. Zo zit bijvoorbeeld het honingraat structuur in de afwerk panelen. Het eindresultaat is een perfect audiosysteem waarbij het lijkt alsof je bij het concert bent.

Kijk voor de beelden in de video hieronder:

En na gedane arbeid is het leuk om even te rijden natuurlijk:

Meer video’s vind je op zijn Youtube-kanaal: BriansCustomAudio