Ook Carblogger.nl moet met zijn tijd mee. Het oude “design” kon echt niet meer, en er is de afgelopen tijd flink gewerkt aan een nieuwe site.

Al is deze hele site nog steeds een totaal uit de hand gelopen hobby, Carblogger.nl ontvangt nu dagelijks meer dan 1500 unieke bezoekers, en die mogen best een wat professionelere site te zien krijgen. Het nieuwe ontwerp maakt meer gebruik van de ruimte op de verschillende schermen (smartphone, tablet, pc) met behoud van het herkenbare uiterlijk. Ook de verschillende menu’s zijn samengevoegd en aan de achterkant is de code opgeschoond. Er zal de komende tijd nog wel wat finetuning plaatsvinden, maar het is nu al (veel) beter dan het was, dus heb ik er voor gekozen om het live te zetten.

Aarzel niet om in de comments te vermelden wat je er van vindt, en als er iets (nog) niet lekker werkt, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

Alvast bedankt!

Patrick (Carblogger)

PS: mocht je nog een autogek kennen die het leuk vindt om op regelmatige basis artikelen over auto-gerelateerde onderwerpen te schrijven, stuur dan even een berichtje via dit contactformulier.