Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

James Bond-films bieden traditioneel vrij exclusieve rij-ijzers voor spion 007, en de nieuwe film ‘Spectre’ vormt daarop geen uitzondering.

De DB10 is door Aston Martin speciaal voor de nieuwe film ontwikkeld, in nauwe samenwerking met regisseur Sam Mendes, die ook Skyfall regissseerde, en de ‘ultieme auto voor ’s werelds beroemdste spion’ wilde hebben. Als je goed kijkt zie je er een Jaguar F-type in, met wat strakkere Aston-lijnen. Deze lijnen geven natuurlijk de designrichting  aan waar Aston Martin heen gaat in de toekomst.

Van deze DB10 worden er slechts 10 gemaakt, waarmee het gelijk de meest exclusieve Aston Martin ooit is. Als je de bolide in actie wilt zien, moet je nog even wachten want de 24e James Bond-film komt pas op 26 oktober uit. In de tussentijd kun je wel even een kijkje achter de schermen nemen dankzij onderstaande beelden.

Update 27 februari: nog een leuk opname, waarbij de DB10 achtervolgd wordt door een Jaguar C-X75 conceptcar, de hybride supercar van Jaguar die waarschijnlijk nooit gebouwd gaat worden.