Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Sommige momenten in je leven zullen je voor altijd bijblijven. Dit stel Britse autogekkies combineerde twee van deze momenten op één zeer bijzondere dag.

Wedstrijd

Matthew, een werkplaatsmanager uit Kent en eigenaar van een Renault Clio RS 200 maakte in augustus een proefrit in een nieuwe Renault Clio RS bij een dealer in Maidstone en deed daardoor automatisch mee aan een wedstrijd. Hij won een prijs, en niet zo maar een prijs, want hij kreeg de mogelijkheid om zelf met met een echte Renault F1-auto te rijden. Kijk, dat is andere Renault Sport-koek!

Matthew en zijn vriendin Hayley zijn allebei autosportfanaten en rijden zelf regelmatig op het circuit met hun Clio RS. Voor hen kwam een droom uit toen ze mochten afreizen naar het circuit Paul Ricard in Frankrijk, wat een bekend circuit is op de F1-kalender. Om de baan te leren kennen, mochten ze eerst als opwarmer het parcours verkennen in een Formule Renault. 2.0 alvorens ze in de 800-pk sterke F1-auto konden plaatsnemen. De F1-bolide lijkt overigens de E20 van Lotus uit 2012 te zijn met Renault V8, maar dan in de huidige Renault-kleuren gespoten.

Na deze geweldige ervaring ging Matthew zonder veel aarzeling op zijn knieën en vroeg de liefde van zijn leven om met hem te trouwen. Mooier wordt het toch niet mensen! Snif.