Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Zakelijke rijders willen graag zo laag mogelijke bijtelling, dat is logisch. Met de veranderende bijtellingsregels is er een markt voor gebruikte auto’s die op kenteken zijn gezet in een gunstige periode.

Vanaf 1 januari 2016 wordt er weer een stap gezet om de enorm gunstige bijtellingscategorieën (0%, 7% en 14%) van de afgelopen jaren de nek om te draaien. Als een auto op kenteken wordt gezet (datum eerste toelating) geldt echter 60 maanden een lage bijtelling en niet iedereen maakt deze periode vol. Als je dus auto met lage bijtelling kunt overnemen, dan kun je van de resterende looptijd profiteren.

Dus het is niet zo gek als daar een ondernemer op in springt. Bij LangerLageBijtelling.nl kunnen zowel autobedrijven als leasemaatschappijen hun jonge gebruikte auto of leasecontract ter overname aanbieden. De site – met leasemaatschappij Arval als partner – is bedoeld voor zakelijke rijders zoals ZZP- en MKB’ers die op zoek zijn naar een jong gebruikte leaseauto met lage bijtelling. Zij kunnen zo fors bijtelling besparen. De website toont netto bijtellingsprijzen en de besparing ten opzichte van een nieuw exemplaar (waarover een hoger percentage moet worden bijgeteld).