Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Wielerliefhebbers die een beetje benzine door hun aderen hebben lopen was het waarschijnlijk al opgevallen tijdens de vandaag door Bradley Wiggins gewonnen Tour de France van 2012.

Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Naast het feit dat we werden doodgegooid met reclame van hoofdsponsor Skoda, was het leuk om te zien dat Team Sky, waar ook sprintkanon en wereldkampioen Mark Cavendish deel van uit maakt, deze Tour rondreed met een Jaguar XF Sportbrake als teamauto. Hij biedt wellicht niet de ruimte van de Superb Combi, maar Team Sky rijdt toch nét wat chiquer rond dan de rest. De sponsordeal van Team Sky met Jaguar werd afgelopen april van dit jaar getekend, en geldt voor de duur van 3 jaar.

Surplace

Jaguar heeft zich met het winnen van de Tour aardig in de picture weten te rijden, maar voor mensen die nu naar de dealer sprinten om er een te bestellen: even pas op de plaats, een “sur place” zullen we maar zeggen. De Sportbrake van Jaguar staat pas dit najaar in de showroom en gaat dan de concurrentie aan met de BMW 5-serie Touring, Audi A6 Avant en Mercedes E-Klasse Estate voor zo’n 3500 euro meer dan een vergelijkbaar gemotoriseerde XF.