Bol.com auto
Advertentie (no cookies)

Volvo Nederland is al lange tijd officieel Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en heeft met Naomi van As een niet onaardige spelende (en uitziende) ambassadrice in huis.

Sponsorcontract

Ze mag in het dagelijks leven in een Volvo XC60 naar de trainingen en naar de wedstrijden van haar club en het Nederlands elftal rijden en over een privékilometertje meer of minder zal toch niet moeilijk gedaan worden?

Dat zo’n sponsorcontract ook verplichtingen oproept is natuurlijk logisch, en daarom toerde afgelopen zaterdag de Nederlandse hockeyinternational en winnares van goud op de Olympische Spelen in Londen met een speciaal voor het evenement geprepareerde gouden Volvo XC60 door het land. Dat leverde aardig wat bekijks op, niet in de laatste plaats omdat er “Volvo feliciteert Naomi in grote letters” op de zijkant van de SUV stond vermeld.

De vriendin van schaatser Sven Kramer bezocht Volvodealers in Arnhem, Breda en Waddinxveen en hockeyclub Breda om handtekeningen uit te delen, en toverde niet alleen bij de hockeyfans een lach op het gezicht maar ook bij een paar gelukkige Volvo-verkopers.

Meer foto’s: Casper Heij